نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403
این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 9,000 تومان میباشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. همچنین این فایل با فرمت PDF WORD قابل اجرا میباشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.
آخرین به روز رسانی تیر ماه 1404
تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 14 تیر
20
هزار تومان
9
هزار تومان
در این مطلب نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403 قرار داده شده که به راحتی میتوانید خریداری کرده و استفاده نمایید.
فایل مربوطه تمامی نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای میباشد. تمام سوالات بهدقت جمع آوری شده و یکجا بصورت فایل pdf گردآوری شده که با مطالعهی آن نتیجهی عالی و مطلوب در آزمون خود خواهید داشت.
تمامی عناوین مهم و اصلی در نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای قرار داده شده و برمبنای آخرین تغییرات کتاب و آزمون ها و جدید ترین نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای تهیه شده اند. با مطالعهی این نمونه سوالات دانسته های خود را بسنجید و یادگیری خود را بالا ببرید و علاوه بر آن با سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای با جواب درست آشنا شوید و در آزمون فنی حرفهای نتیجه عالی نسبت به سایر شرکت کنندگان داشته باشید. این فایل به راحتی تمامی اشکالات شما را در این مبحث برطرف میکند و تمامی نمونه سوالات را یکجا و به آسان ترین روش ممکن در اختیار شما قرار میدهد. کلید تمام سوالات درون فایل قرار داده شده تا به صحیح ترین پاسخ دسترسی داشته باشید و از هرگونه سردرگمی شما عزیزان جلوگیری شود.
نمونه ای از مهم ترین و پرتکرار ترین سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای را در زیر میتوانید مشاهده کنید:
12 طرز فریز کردن فلفل سبز چگونه است؟
الف) ابتدا فلفل را پخته فریز میکنیم ب) به قطعات ریز برش داده فریز میکنیم
ج) فلفل را تفت داده فریز میکنیم د) فرقی نمیکند
13 در اثر پاستوریزه شدن شیر کدام مورد در شیر از بین میرود ؟
الف ) مواد معدنی ب ) باکتریهای اسید لاکتیکی ج ) فسفر د ) فرقی نمی کند
-14 زمان نگهداری گوشت آبزیان درفریزر چه مدت است؟
الف) 1 ماه ب) 3 الی 4 ماه ج) 6الی 8ماه د) 12 ماه
15 فلسها ی ماهی تازه چگونه است؟
الف) چین دار ب) برجسته ج) بادامی ومحکم د) سست وکدر
16 چه ویتامینی در سبزیجات تازه خیلی زود کاهش می یابد؟
الف) K ب) C ج) A د) E
17 درخورش بامیه ( بامیه ) راچه موقع اضافه میکنیم؟
الف) همرا ه باگوشت ب) قبل ازگوشت ج) بعداز پخت گوشت د) فرقی نمی کند
18 برای شفاف تر کردن برنج هنگام جوشیدن از چه استفاده می شود؟
الف) روغن ب) آب ج) نمک د) سرکه
19 برای سفید کردن برنج هنگام جوشیدن از چه استفاده می شود؟
الف) روغن ب) آب ج) نمک د) سرکه
.
.
.
فایل همراه با 10 سری کامل سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای همراه با نکته برداری ها و جزوه است که از دوره های مختلف جمع آوری شده و عناوین اصلی از کتاب آشپزی سنتی فنی و حرفه ای در نمونه سوالات آورده شده است.
قسمتی از مهم ترین نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای را در زیر میتوانید مشاهده کنید:
![]() |
![]() |
در صورت وجود هر گونه سوال درباره نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403 میتوانید با پشتیبانی سایت در تماس باشید.
سوالات احتمالی شما درباره نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403
چطور میتونم فایل نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403 رو دریافت کنم؟
برای خرید و دانلود این فایل میتونید اینجا کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403 براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.
این فایل چطوری به دست من میرسه؟
بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403 برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.
قیمت نمونه سوالات آشپزی سنتی فنی و حرفه ای 1403 چقدر هست؟
در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 9 هزار تومان هست.
چطور میتونم به پشتیبانی سایت پیام بدم؟
از طریق واتس آپ به شماره 09018816095 میتونید به پشتیبانی سایت پیام بدید.
برچسب ها:
سلام کیفیت و تعداد سوالات به نسبت قیمت بسیار مناسب
هست
به امید قبولی همه دوستان
سلام وقت بخیر
ببخشید سوالات پاسخنامه هم دارن؟
سلام، بله تمامی سوالات همراه با پاسخنامه هست
سلام چطوری میتونم سوالات رابگیرم
سلام، روی دکمه سبز رنگ "خرید و دانلود فوری" که کلیک کنید میتونید بلافاصله بعد از پرداخت، سوالات رو دانلود کنید
به نظر سوالات خوبی هستند امیدوارم که با خوندن این سوالات توی آزمون قبول بشم
ممنون از سایت خوبتون
سلام سوالات رو کامل و با دقت بخونید قبولید حتما
سلام خسته نباشید
خیلی ممنونم از سوالات خوبی که قرار دادید واقعا کاربردی و مفید بودن
سلام
خواهش میکنم، باعث افتخاره که سوالات تونسته بهتون کمک کنه